صدیقه سادات پیروان کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت با اشاره با خواص توت فرنگی گفت: تقریبا همه مردم به جز آنهایی که به توت فرنگی آلرژی دارند،
آزمایش ها نشان می دهد که روغن این میوه، با مولکولهای خطرناک (فری رادیکالها) که در هرچیزی اعم از پیری، بیماری قلبی و سرطان نقش دارند، مبارزه میکند. دانشمندان معتقدند که اوکادو (Avocado) میتواند به عنوان سلاحی برای مبارزه با پیری و بیماری، مورد استفاده قرار گیرد.
این روزها نمک در همه غذاهای ما دیده می شود. غذاهای آماده، فست فود ها و تنقلاتی که مصرف می کنیم، همه حاوی مقادیر زیادی نمک در خود هستند؛ و نمک، یکی از منابع اصلی سدیم. تخمین زده می شود که هر فرد، روزانه نزدیک به ۳۵۰۰ میلی گرم سدیم مصرف می کند. البته گفته می شود اگر شما در معرض بیماری های قبلی و فشار خون هستید، بهتر است این میزان را به ۱۵۰۰ تا ۲۳۰۰ میلی گرم در روز کاهش دهید. اما برای این کار، قدم نخست، افزایش آگاهی ها و فراموش کردن برخی تصورات غلط در خصوص نمک است.
پس برای دانستن بیشتر در خصوص نمک و سلامتی خود، این مطلب را از دست ندهید.